نقش زندان در اصلاح و تربیت مجرمین
📎آشنایی با دستورالعمل ها و نحوه ارزشیابی كاركنان📎آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات📎بررسی برند های معروف دنیا (مبانی 2)📎برند📎بودجه کل کشور نهایی📎تبلیغات تلویزیونی در گذشته، حال، آینده📎تولید ناب و ERP📎اثر تجارت خارجی بر رشد اقتصادی ایران📎اثرات بودجه بر رشد اقتصادی📎اثرات نفت بر اقتصاد كشور و محیط زیست مناطق📎ارائه روشی برای اولویت بندی صنایع ایران بر مبنای قابلیت بازارسازی بین المللی و تجارت الكترونیكی📎ارزشهای فرهنگی و جهت گیریهای كاركنان📎ارزشیابی مهارت شغلی📎ارزیابی عملكرد كاركنان📎استاندارد بین المللی ایزو 14001📎استراتژی تولید چگونه به كلاس جهانی می رسد📎استراتژی در اقتصاد📎استقرار نظام 5S در دانشكده فنی و مهندسی📎اسلام و بیمه📎روشهای تولید دیسک ترمز📎اصول انبار داری📎پاورپوینت تولید انواع مخازن cng📎اصول علم اقتصاد 1📎اصول کلی در اقتصاد📎اصول و تنظیم وكنترل بودجه دولتی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان نقش زندان در اصلاح و تربیت مجرمین هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .
تحقيق
متشکل از 12 صفحه ، در قالب word قابل ويرايش و اماده پرينت
بخشی از محتوا ::
عنوان صفحه
مقدمه 3
فلسفه وجود زندان 4
مشروعیت زندان از نظر اسلام 4
زندان در اروپا 6
معایب استفاده از مجازات حبس به شیوه فعلی 7
دیدگاه نظام قضایی جمهوری اسلامی به استفاده از مجازات حبس 9
راهکارهای برای کاهش در استفاده از مجازات حبس 10
منابع
مقدمه
زندان یکی از متداولترین ابزارهای قانونی برای مجازات مجرمین در دنیا محسوب می شود، زندان نامی آشنا در طول تاریخ است که گاه جایگاه پاکانی چون حضرت یوسف، آزادیخواهانی چون نلسون ماندلا و مشاهیری چون بابی ساندز و جنایت کاران نامی چون صدام حسین بوده است و گاهی زندان آخر خط برای زن بی پناه و آسیب دیده، کودک آواره خیابانی و نیازمند فقیری می شود.
برای آنکه بدانیم زندان در اجراء هدف دوم مجازات که همانا اصلاح و تربیت و ایجاد ندامت در مجرم است تا چه میزان می تواند با توفیق همراه باشد در ابتداء به فلسفه وجود زند ان اشاره می کنیم.
فلسفه وجود زندان
پیدایش زندان ظاهراً از سه امر سرچشمه گرفته است.
نخست عشق انسان به مسئله آزادی و اینکه سلب آزادی شکنجه ای دردناک برای آدمی محسوب میشود. بنابراین به عنوان تنبیه از زندان استفاده کردند. دیگر اینکه گاهی بعضی از انسانها را می گرفتند و در گوشه ای به زندان می افکندند. تا ضرر آنها به اجتماع نرسد